004.0722.32.30.96
ioanaluca@princogrup.ro

Blog

Furniture Remodeling

Woodcut is relief printing technique printmaking An artist carves an image into the surface of a block of wood—typically with gouges.

Repair Furniture

Professionals work with a variety of all materials, in a variety of settings–indoor and outdoor, urban and all rural, far above ground…

Mic mobilier

Bancuta  din lemn masiv de fag, solida, 3 locuri, potrivita atat pentru bucatarie cat si pentru terasa cu un aer rustic, natural si modern; Etajera foarte practica pentru accesoriile din bucatarie si nu numai. Din lemn masiv de fag, material rezistent care poate fi slefuit sau tratat, daca este nevoie.

Panouri lemn masiv

Panourile se pot realiza atat din lamela intreaga cat si prin imbinarea in dinti, avand lungimi de pana la 3 m si latimi de pana la 0.9 m.Pot fi folosite atat ca blaturi de bucatarie cat si pentru alte destinatii, in functie de cerintele clientului. Acestea pot fi uleiate cu un ulei special ce ajuta

tocatoare de bucatarie

Tocatoare de bucatarie

Beneficiaza la maximum de chiuveta din bucatarie folosind tocatoarele din lemn special create pentru chiuveta. Profita de functionalitatea acestora si creeaza-ti un loc perfect pentru activitatile din bucatarie, facandu-ti munca mai rapida si mai usoara.