004.0722.32.30.96
ioanaluca@princogrup.ro

Tocatoare de bucatarie si panouri fag la dimensiunile dorite

Oferim o gama variata de produse din lemn de fag pentru a satisface orice dorinta, mai mult, putem produce orice tip de produs pe baza de lemn de fag aveti nevoie. Ne puteti transmite detaliile privind dimensiunile si culoarea produselor, sau le putem alege impreuna.

Putem produce orice tip sau forma de tocatoare de bucatarie din lemn de fag. Deasemenea, putem executa la cerere orice dimensiune de panouri de fag sau mobilier. 

Personalizeaza tocatorul de bucatarie

1. Gravarea cu laser – tocatoarele sunt efectiv arse cu laserul pentru a efectua acest tip de gravare. Datorita limitarilor masinii, gravarea se poate face doar pe una din fetele tocatorului.

2. Gravarea cu fierul incins – se foloseste o stampila cu logo-ul companiei sau cu o imagine. In acest proces se utilizeaza un fier incins care se aplica, prin ardere, pe lemn. Aceasta gravare se face manual, si pot rezulta unele diferente de la un tocator la altul datorita persoanei care opereaza cu fierul incins. Acest procedeu are avantajul de a putea grava marginea tocatorului.

Alte tipuri de gravare sunt disponibile la cerere.