004.0722.32.30.96
ioanaluca@princogrup.ro

Despre

Istoric S.C. Princo Grup S.A.

PRINCO GRUP S.A. s-a infiintat in anul 1991, fiind o firma de dimensiuni mijlocii, cu capital integral privat, specializata in productia de panouri imbinate in dinti, tocatoare de bucatarie si mic mobilier din lemn de fag.


Prin experienta acumulata si calificarea continua a personalului, sprijinit de un management performant realizat impreuna cu profesori de marca ai A.S.E. Bucuresti, PRINCO GRUP S.A. a devenit unul dintre cei mai importanti producatori si exportatori de tocatoare si panouri din Romania. Peste 90% din productie este exportata in tari din Europa, America si Asia, purtand garantia calitatii asigurata cu profesionalism de o echipa tanara si dinamica.Cresterea competivitatii

In vederea cresterii competitivitatii s-a desfasurat un Proiect Pilot privind reducerea costurilor de productie prin metoda ,,Lean Manufacturing”’ metoda dezvoltata de firma Toyota privind managementul productiei si implementata cu succes in America si Europa. Activitatea s-a intins pe o perioada de 6 luni la sfarsitul careia s-au obtinut rezultatea spectaculoase: scaderea timpului de realizare al comenzii (lead time), scaderea stocurilor pe flux, imbunatatirea calitatii, cresterea productivitatii, scaderea costurilor. 
Pentru viitor vom continua printr-un nou proiect in care ne propunem ca sa reusim in aceasta directie sa devenim mai buni, mai competitivi si sa tinem pasul cu o economie dinamica si in continua schimbare.

Cum sa iti ingrijesti produsul

Tratare cu ulei

tocatorul trebuie sa fie tratat cu ulei natural mineral sau de floarea soarelui, o data pe luna.

Igiena si curatare

tocatorul se spala cu un burete in apa curata, calduta.

Foloseste ambele fete

pentru o folosire mai indelungata, folositi ambele fete ale tocatorului.

Smirgheluire

un proces usor prin care puteti indeparta zgarieturile, dupa care puteti uleia produsul.

Procesul de lucru

Ne intalnim

pentru produsele personalizate, putem alege impreuna dimensiunile si culoarea acestora.

Alegem conceptul

Dupa alegerea materialelor, discutam detalii precum forma si design.

Incepem lucrarile

Dupa stabilirea conceptului, transformam ideile in noul tau corp de mobilier!

Livram

Cand produsul este gata, il trimitem catre proprietar!